Ο Χάρης Βαρθακούρης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Δεν τους ανέφερα ποτέ, δεν τους έχω πιάσει στο στόμα μου»

Χάρης Βαρθακούρης

«Ξέχασες ότι είχαν κάνει το Big Brother και δεν είσαι ο μόνος. Είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι επιθυμούν να το ξεχάσουν», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Χάρης Βαρθακούρης. Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κάποια στιγμή στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Δεν θα πω ψέματα. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το ζεύγος επί προσωπικού», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης και αναφέρθηκε στη συνέχεια το θέμα με τον λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε επίσης: «Το πρόβλημά μου δεν ήταν με το ζεύγος, αμφιβάλλω αν είχαν γνώση επί του θέματος, ήταν με τον όποιο πήρε αυτή την απόφαση. Δεν πήρα τον δικηγόρο μου, εξέφρασα την άποψή μου.

Ρε φίλε, κάνε ένα καινούργιο λογαριασμό, ξεκινήστε από το μηδέν. Εμένα δεν με νοιάζει ότι μου πήρες τους followers γιατί δεν ήταν δικοί μου, μου έσβησες τις αναμνήσεις μου.

Ξαναλέω ότι είμαι σίγουρος ότι Γκουντάρας και Κάκκαβα δεν είχαν γνώση για το θέμα, δεν τους αφορούσε. Δεν τους ανέφερα ποτέ, δεν τους έχω πιάσει στο στόμα μου στο συγκεκριμένο, ποτέ δεν είπα κάτι, ούτε ταγκ τους έκανα. Μια φορά τους έκανα ταγκ για να τους ευχηθώ “καλή επιτυχία” στο Big Brother».

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε επίσης στον Γιώργο Λιάγκα: «Ξέχασες ότι είχαν κάνει και το Big Brother και δεν είσαι ο μόνος. Είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι επιθυμούν να το ξεχάσουν».