Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή με την σύζυγο του, Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης

Όσα θα δούμε σύντομα στον ΣΚΑΪ "πρόδωσε" ο Χάρης Βαρθακούρης!

Αμέσως μετά το τέλος του Big Brother Live, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη μεταγραφή της συζύγου του, Αντελίνα και τη νέα πρόταση που θα παρουσιάσουν μαζί σύντομα στο κανάλι του Φαλήρου.

Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN πως «είμαστε πολύ κοντά. Με τη μύτη του παπουτσιού! Δεν έχω ιδέα τι ώρα θα είναι η εκπομπή. Την ίδια εκπομπή θα κάνουμε ότι ώρα και να την κάνουμε».

«Δεν θα αλλάξει η στάση μου στην εκπομπή αν έχουμε απέναντι την Ναταλία Γερμανού ή έναν ευκολότερο, εντός εισαγωγικών, αντίπαλο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Big Brother. «Σε ότι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και γω, σαν χαρακτήρες».

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην προοπτική να υπάρχει ένα μόνιμο πάνελ στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ καθώς και στην πιθανότητα να δούμε το Masked Signer στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.