Ο Χάρης Τζωρτζάκης έστησε σινεμά αλληλεγγύης για την πολύπαθη Εύβοια

Χάρης Τζωρτζάκης

"Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ" τονίζει ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Χάρης Τζωρτζάκης στις γκρίζες μέρες που η Ελλάδα βιώνει αυτό το καλοκαίρι στο έλεος των πύρινων μετώπων. Μια κίνηση που έλαβε χώρα στη Νότια Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να δημιουργήσει εκ του μηδενός έναν χώρο θερινού σινεμά προς στήριξη και ένδειξη αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού», ο Χάρης Τζωρτζάκης «φρόντισε να δημιουργήσει έναν θερινό κινηματογράφο. Τοποθέτησε καρέκλες και μια μικρή οθόνη και με αυτό τον σκοπό φρόντισε να μαζέψει κάποια χρήματα για να δοθούν στη βόρεια Εύβοια. Ο κινηματογράφος βρίσκεται στο Πόρτο Μπούφαλο στη Νότια Εύβοια».

Με ανάρτηση στα social media, ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά πως «η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ». Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε την Κυριακή το βράδυ Οι βραδιές στον θερινό αυτόν κινηματογράφο συνεχίζονται και πολλοί κάτοικοι της περιοχής και τουρίστες πήγαν, δίχως να δουν την ταινία, για να πληρώσουν το εισιτήριο και να συνδράμουν όπως μπορούν στη βοήθεια για τους πυρόπληκτους.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης σε μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς σε αυτές τις δύσκολες μέρες…