Ο Χάρης Σώζος εξομολογείται για το Δις Εξαμαρτείν

Χάρης Σώζος

«Την εποχή που παιζόταν η σειρά χτυπούσε το τηλέφωνό μου ασταμάτητα», λέει ο Χάρης Σώζος.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Χάρης Σώζος, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Το δις εξαμαρτείν».

«Ήταν το 1992 όταν μου έγινε η πρόταση για το δις εξαμαρτείν. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου με είδαν σε κάτι φυλλάδια από μία ταινία και έτσι μου έκαναν πρόταση. Στο πρώτο γύρισμα είχα τρακ και αγωνία δεν είχα εμπειρία από τηλεόραση.

Θέλανε από την παράγωγη να κάνω ένα βίντεο για να δουν αν τους κάνω, και τους ζήτησα να έρθουν να με δουν στο θέατρο. Θυμάμαι πως με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο φροντίζαμε ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα. Έψαχναν να βρουν το τηλέφωνο μου από τον ΟΤΕ χτυπούσε, ασταμάτητα το τηλέφωνο εκείνη την περίοδο», είπε αρχικά ο Χάρης Σώζος.

Ο Χάρης Σώζος είπε στη συνέχεια: «Δύο κορίτσια από την Θεσσαλονίκη ήρθαν για εκδρομή στην Ακρόπολη, έκαναν κοπάνα και ήρθαν και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού μου για να με δουν. Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, την Ντίνα Κώνστα και την Νένα Μεντή, ήμασταν αγαπημένοι. Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και την Νένα Μεντή έχουμε επικοινωνία».

«Στα εορταστικά περνούσαμε υπέροχα, τα χαζεύω ακόμα στο ίντερνετ για να θυμάμαι τα ωραία παλιά χρόνια», είπε κλείνοντας ο Χάρης Σώζος.