Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει για το «βιασμό» της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Χάρης Σώζος

"Εγώ πάντως υπερασπίζομαι την θέση ότι δεν έγινε βιασμός" παραδέχεται ο Χάρη Σώζος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Με αφορμή τη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες», ο Χάρης Σώζος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, αποκαλύπτοντας πως ο ήρωας που ενσαρκώνει θα υπερασπιστεί τη δική του θέση, ότι δηλαδή δεν υπήρξε κανένας βιασμός της Ανέτ και ότι όλα έγιναν… κοινή συναινέσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Σώζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ρόλος μου είναι ενός τραπεζίτη, ο οποίος έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Είναι ένας καλός πατέρας, μεγάλωσε μόνος του την κόρη του και παράλληλα σαν τραπεζίτης, που διαχειρίζεται χρήματα και χρήματα ξένων, ξέρει να μανουβράρει πράγματα. Να τα κατευθύνει προς όφελος του. Όπως κάθε άνθρωπος φαντάζομαι πως και αυτός θα κρύβει μυστικά, τα οποία θα φανούν στη συνέχεια των επεισοδίων».

«Δεν το ξέρω εγώ αν θα είμαι ο βιαστής της Ανέτ και μάλιστα πιστεύω ότι υπάρχουν δύο εκδοχές. Η Ανέτ λέει ότι είμαι ο βιαστής και ο ήρωας που υποδύομαι εγώ λέει ότι ήταν κοινή συναινέσει» πρόδωσε, επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός. «Δεν ξέρω πως θα το οδηγήσουν. Εγώ πάντως υπερασπίζομαι την θέση ότι δεν έγινε βιασμός. Βγήκαμε, διασκεδάσαμε, την συνόδεψα στο σπίτι και έγινε ότι έγινε».

«Πιθανότατα να είναι γιος μου ο Μελέτης, δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε πως πήγε. Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα με τον Μελέτη και προσπαθώ να τον συνηθίσει σαν γιο μου. Γιατί είναι και… «μποϊλής» αυτός» συμπλήρωσε με χιούμορ ο Χάρης Σώζος!