Ο Χάρης Ρώμας ρίχνει γέφυρα συνεργασίας στη Σοφία Μουτίδου

Χάρης Ρώμας

Δείτε όλα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το Καφέ της Χαράς και τη Σοφία Μουτίδου.

Στο Happy Day έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε στο φινάλε του Καφέ της Χαράς, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα δούμε τη Σοφία Μουτίδου στη σειρά. Άφησε, βέβαια, ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην επόμενη τηλεοπτική δουλειά που θα ετοιμάσει με την Άννα Χατζησοφιά.

«Το Καφέ της Χαράς είναι ένα προϊόν που το ξεκινήσαμε 17 χρόνια πριν και τώρα ολοκληρώνεται. Ολοκληρώνεται επειδή το θέλουμε εμείς. Το κανάλι μας έκανε πρόταση να τα ξανασυζητήσουμε λόγω ενός πυρήνα φανατικών, αλλά εντάξει, πιστεύω ότι έπρεπε να κλείσει η ιστορία του πια.

Το τοπίο έχει αλλάξει και δεν υπάρχουν πλέον οι εξωφρενικές τηλεθεάσεις του παρελθόντος. Πλέον μπορείς να δεις μια σειρά και μέσα από πλατφόρμες, από το Youtube. Εκείνη τη στιγμή μπορείς να επιλέξεις ένα ριάλιτι γιατί θέλεις να το… τρολάρεις. Είμαι σε αυτή τη φάση που δεν με αφορά γιατί έχω κάνει καριέρα μεγάλη.

Όχι, η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς. Θα κάνουμε γυρίσματα μέχρι και τον Μάιο, αλλά τώρα γράφουμε το τελευταίο επεισόδιο. Τελειώνουμε αυτές τις μέρες με την Άννα για να μπούμε στη διαδικασία της επόμενης δουλειάς. Πιθανώς η Σοφία στο επόμενο σίριαλ να της βρούμε έναν ρόλο, αν και εκείνη θέλει», είπε ο Χάρης Ρώμας.