Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά στο θέατρο!

«Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» αποκαλύφθηκε από τη συγγραφέα των επιτυχημένων βιβλίων!

Η J.K Rowling επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά με ένα θεατρικό έργο με πρωταγωνιστή το …γιο του Harry Potter! «Harry Potter and the Cursed Child», το …Καταραμένο Παιδί του Χάρι Πότερ θα αποτελέσει σίκουελ της σειράς βιβλίων της. Ο ήρωας της θεατρικής παράστασης θα είναι ο Albus Secerus Potter και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η ιστορία διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά την τελική μάχη Harry Potter και Lord Voldemort. 

Η παράσταση θα ανέβει στο Palace Theatre του Λονδίνου από τον Ιούνιο του 2016 και χωρίζεται σε δύο μέρη που είναι σχεδιασμένα να παρουσιάζονται είτε την ίδια νύχτα, είτε σε δύο συνεχόμενες βραδιές.

Η σύνοψη του έργου: Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν είναι ευκολότερο τώρα ως ένας καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πάνε σχολείο. Ξαφνικά ο Χάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν που αρνείται να μείνει πίσω, εκεί που του ανήκει. Ο νεότερος γιος του Άλμπους αγωνίζεται με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς, που ποτέ δεν ήθελε. Και καθώς το παρελθόν και το παρόν συνδέονται δυσοίωνα, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος θα μάθουν την δυσάρεστη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.  

https://www.youtube.com/embed/J_NgV5-yE0s