Ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος γνωρίζει τις υποψήφιες συντρόφους του

Παναγιώτης Βασιλάκος

Πρεμιέρα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στον ALPHA.

To πιο αναμενόμενο τηλεοπτικό reality έρχεται στον ALPHA και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει βάλει στόχο να κλέψει την καρδιά του γυναικείου κοινού στο «Bachelor».

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να διεκδικηθεί από 20 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, στα πιο φαντασμαγορικά ραντεβού, σε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση: κινηματογραφικές τοποθεσίες, παραμυθένια σκηνικά, ονειρεμένα ραντεβού και αληθινά συναισθήματα.

Όπως παρακολουθούμε στο νέο τρέιλερ που προωθεί την πρεμιέρα του «Bachelor», την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00, οι διαγωνιζόμενες… σφάζονται στα πόδια του γοητευτικού Παναγιώτη προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη θέση στην καρδιά του!

O Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως real estate manager και του αρέσει να βάζει στόχους και να κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Η σχέση που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι γονείς του είναι πρότυπο για τον Παναγιώτη κι έτσι ξέρει πολύ καλά τι αναζητά από την επόμενη σύντροφό του, μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης. Δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τον πρώτο Έλληνα Bachelor στις οθόνες μας…