Ο Άρης Καβατζίκης απάντησε on air για τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το Πρωινό mou

Τον περασμένο Μάιο ο δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει από την εκπομπή του MEGA.

Ο δημοσιογράφος με αφορμή την συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου σχετικά με το πρωινό και τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού, απάντησε σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο να αποχωρίσει από το Πρωινόmou πριν ολοκληρωθεί η σεζόν…

«Δεν έγινε τίποτα κακό. Έχουμε ξαναμιλήσει με τον Πέτρο, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα και το καλοκαίρι. Απλά ένιωσα ότι κάποια στιγμή, όταν έχεις περάσει τα 40 θέλεις να μπορείς να διαμορφώνεις την άποψη σου ελεύθερα και να μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να υποστηρίξεις απόψεις οι οποίες μπορεί να είναι αρεστές στον παρουσιαστή. Δηλαδή, εννοώ, ότι αν για παράδειγμα εσύ μου πεις σήμερα «η Μαίρη Συνατσάκη δεν είναι ωραίο που έβαλε αυτόν τον φιόγκο στα μαλλιά», θέλω να μπορώ να σου πω «Όχι, είναι πολύ ωραίος ο φιόγκος στα μαλλιά».

Ο Πέτρος λοιπόν επειδή – είναι καλό αυτό που λέω, δεν είναι κακό για τον Πέτρο – είναι ένα πολύ μικρό παιδί στην καρδιά του, είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος, ένιωθα ότι αν του έλεγα έχει δίκιο αυτός που το λέει και μην απαντάς σε φήμες, ο Πέτρος μπορεί εκείνη την ώρα να ένιωθε πολύ θιγμένος, προδωμένος.

Ο Πέτρος έχει την ανάγκη σαν μικρό παιδί να πεις «εσύ είσαι ο δικός μας φίλος και εσένα στηρίζουμε». Άρα εκεί μπαίνεις σε ένα προσωπικό λούκι και λες, υποστηρίζω αυτό που λέει ο άλλος ή υποστηρίζω την άποψη μου; Κι επειδή εγώ ήθελα να υποστηρίξω την άποψη μου και πολλές φορές βρέθηκα λίγο σε δίλημμα για το τι θέλω να κάνω, αποφάσισα ότι ο δρόμος της φυγής είναι καλύτερος»

Δείτε τι είπε:

Περισσότερα latest news »