Ο Αργύρης Αγγέλου πρωταθλητής του Dancing with the stars!

Βίντεο: οι καλύτερες στιγμές του τελικού. Η στιγμή της ανακοίνωσης και οι πρώτες δηλώσεις των δύο φιναλίστ!

Τα κατάφερε! Ο Αργύρης Αγγέλου με την παρτενέρ Έμιλι Ματθαιακάκη σήκωσαν το τρόπαιο στον φετινό διαγωνισμό του «Dancing with the Stars». Στο αποψινό τελικό αναμετρήθηκαν με τον Κώστα Μαρτάκη και την παρτενέρ του Μαρία Αντιμησάρη. Και τα δύο ζευγάρια έκλεψαν τις εντυπώσεις καθόλη τη διάρκεια του show με αποτέλεσμα η αποψινή αναμέτρηση να αποτελέσει ντέρμπι μέχρι και την τελευταία στιγμή! 

H βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις: εκτός από τα δύο ζευγάρια που διαγωνίστηκαν σε χορογραφία που είχαν χορέψει  σε προηγούμενα live αλλά και σε καινούργιες, στην σκηνή ανέβηκαν και όλοι οι αποχωρήσαντες διαγωνιζόμενοι θυμίζοντας μας τις καλύτερες στιγμές του φετινού «Dancing»! 

Η Ήβη Αδάμου τραγούδησε παρέα με τις Μέλισσες, ενώ στην συνέχεια έκανε την δική της χορογραφία. Στα μισά της βραδιάς, στη σκηνή βγήκε και η αγαπημένη Καλομοίρα που τραγούδησε και φυσικά χόρεψε! 

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… 

Στην έναρξη του show, τον δικό της χορό έδωσε η Έρρικα Πρεζεράκου θυμίζοντας σε όλους γιατί πέρυσι ήταν η νικήτρια! 

Ο χορός της Έρρικας: 

Δοκιμασία πρώτη για τα ζευγάρια! 

Το βαλς του Αργύρη Αγγέλου και της Έμιλι:  

Το βαλς του Κώστα Μαρτάκη και της Μαρίας: 

Νωρίτερα στα παρασκήνια οι δύο πρωταγωνιστές δήλωναν στο zappIT: 

«Νιώθω ήδη νικητής. Θα συνεχίσω να κάνω μαθηματα με την Μαρία. Ο χορός έγινε μέρος της καθημερινότητας μου. Χαίρομαι επίσης που στον τελικό βρέθηκα με τον Αργύρη!» Κώστας Μαρτάκης 

«Νιώθω πολύ τυχερός που συμμετείχα στο Dancing. Δεν το σκέφτομαι καν αν θα κερδίσω. Σκοπεύω να συνεχίσω τα μαθήματα. Όσο για τη Ζέτα είναι πολύ αντικειμενική και δεν έχει πάρει θέση υπέρ μου επειδή είμαστε φίλοι. Να φανταστείτε ότι τα λέμε στα διαλείμματα γιατί δεν προλαβαίνουμε!» Αργύρης Αγγέλου

Στη συνέχεια Ήβη Αδάμου και οι Μέλισσες ανέβασαν το κέφι! 

Δεύτερη δοκιμασία για τα ζευγάρια! Ο Αργύρης Αγγέλου με την Έμιλυ χορεύουν mambo! 

Ας θυμηθούμε το χορό τους: 

Με mambo συνέχισε και ο Κώστας Μαρτάκης, αποκάλυπτοντας μάλιστα ότι είναι από τα αγαπημένα του! 

Ο Κώστας και η Μαρία σε μια εντυπωσιακή χορογραφία: 

 
Η σειρά της Ήβης να χορέψει… 

 
Και αφού απολαύσαμε την νεαρή τραγουδίστρια, ήρθε η στιγμή που η Καλομοίρα πήρε το μικρόφωνο  για να μας τραγουδήσει το καινούργιο της τραγούδι «This is the time». Ανανεωμένη αλλά όπως πάντα γλυκιά και χαριτωμένη, η Καλομοίρα μίλησε και για τον έγγαμο βίο… αποκαλύπτοντας ότι προσπαθεί να μαγειρεύει αλλα το μόνο που έχει καταφέρει είναι να φτιάχνει συνεχώς είναι κοτόπουλο με πατάτες! 
 
Ας ακούσουμε το τραγούδι της Καλομοίρας: 

Τρίτη δοκιμασία και… τελική!  Τα  δύο ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε  freestyle χορό με το ίδιο τραγούδι, το «Κρυφά» από τις Μέλισσες! Ιδού η τελική τους αναμέτρηση…  

Αργύρης και Έμιλι: 

Κώστας και Μαρία… 

Η τελική βαθμολογία των δύο ζευγαριών τους βρίσκει ισόπαλους!  

Ωστόσο η ψήφος του κοινού ανέδειξε τελικά νικητή τον Αργύρη Αγγέλου με την παρτενέρ του Έμιλι Ματθαιακάκη. Κατάσυγκινημένος ο Αργύρης δεν σταματούσε να ευχαριστεί τους πάντες! 

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης, τις πρώτες δηλώσεις και την απονομή:  

Το zappIT πιστό στο ραντεβού του όλες τις προηγούμενες Κυριακές, κάλυψε με το δικό του Live Event τον τελικό του «Dancing with the Stars» με αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια και βίντεο! Μαζί σχολιάσαμε παρακολουθήσαμε και σχολιάσαμε και αυτή τη βραδιά!  Για να δείτε τι έγινε κάντε κλικ εδώ. 

Σας ευχαριστούμε πολύ!