Ο Απόστολος Γκλέτσος στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής αυτή την εβδομάδα;

Αυτή την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 23:10, πρώτος καλεσμένος στο 'Βράδυ» ο Απόστολος Γκλέτσος, για μια άκρως ανδρική κουβέντα. Ο Δήμαρχος Στυλίδας μιλά για τη ζωή του, τον τόπο του αλλά και τα προβλήματα των αγροτών, ενώ δεν αποποιείται τα χρόνια που ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στον χώρο του life style. Στα highlights της συνάντησης, η στιγμή που ο Απόστολος αποφασίζει να μάθει τον Πέτρο να χορεύει ζεϊμπέκικο…

Δεύτερη καλεσμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αφήνει την κάμερα να γράφει, χαλαρώνει και μας αποκαλύπτεται. Η πρώην υπουργός Τουρισμού μιλά, μεταξύ άλλων, για τη γυναικεία φιλία, τις μικρές καθημερινές της συνήθειες και δηλώνει φαν του Αντώνη Ρέμου.

Απρόβλεπτος και… ορμητικός, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έρχεται στο πλατό της εκπομπής για να τραγουδήσει μαζί με το συγκρότημα «48 Ώρες», να παίξει μπάσκετ με τον Πέτρο αλλά και να μιλήσει για τη διακοπή της βραδινής του εκπομπής. Ο δημοσιογράφος δεν διστάζει να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζουν κατά καιρούς, κάνει «παιχνίδι» με το κοινό και αποδεικνύει πόσο κουλ και ροκ τύπος είναι.

Την αυλαία της εκπομπής ρίχνει η Βίκυ Κάβουρα. Η εντυπωσιακή ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι αγρίμι και ότι δεν υποτάσσεται εύκολα. Ο Πέτρος τής ετοιμάζει μια δοκιμασία – έκπληξη και εκείνη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να νικήσει. Τα καταφέρνει;

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.