Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτει τον λόγο που μίλησε ανοικτά για το… ψάρι!

«Το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να…».

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής “Λούης Night Show” του Alpha Κύπρου και απάντησε στον Λούη Πατσαλίδη για την περίφημη δήλωση με το ψάρι.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της! Ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν… μια χαρά!», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και εν συνεχεία απάντησε για την περίφημη δήλωση για το… ψάρι: «Αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε… Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Απόστολος Γκλέτσος: «Μόνο εγώ έχω πάει με άντρα σε αυτή τη χώρα;»

Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές: Είναι αυτοί που βρίζουν και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Όλοι αυτοί δημιουργούν ένα τεράστιο μπούλινγκ σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε οκ, το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».