Ο Αντρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσίαση του X Factor και η Γη της ελιάς

Αντρέας Γεωργίου

«Aν με ρώταγες ένα χρόνο πριν αν θα έκανα παρουσίαση, δεν το είχα στα πλάνα μου. Έγινε χωρίς κανένα προγραμματισμό. Είναι αυτά τα ωραία της ζωής και της δουλειάς μας», λέει ο Αντρέας Γεωργίου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για το φαντασμαγορικό πρώτο live του «X Factor» αλλά και για την απόφασή του να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η κουβέντα τους ξεκίνησε με ένα κολακευτικό σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη για την παρουσίαση του πρώτου live, του μουσικού talent show του MEGA, το βράδυ της Κυριακής: «Ήσουν τόσο άνετος που είπα “Μωρέ, τι άλλο έχει κάνει αυτός σε παρουσίαση και δεν το θυμάμαι;”».

Από την πλευρά του, ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε πως: «Το live ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Πέρασα φανταστικά. Το έζησα, το χάρηκα. Ήταν συγκινητικό, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και κάνει κύκλους. Ήταν τιμητικό που έπρεπε να παρουσιάσω τον Ηλία Ψινάκη. Είχα μία έγνοια να μην προσβάλλω κανέναν. Είχα την ανάγκη να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο, όπως τώρα στη «Γη της Ελιάς». Δεν παίζω και το απολαμβάνω, γιατί μπορώ να αφοσιωθώ στη σκηνοθεσία μου».

Για την απόφασή του να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή είπε ότι: «Aν με ρώταγες ένα χρόνο πριν αν θα έκανα παρουσίαση, δεν το είχα στα πλάνα μου. Έγινε χωρίς κανένα προγραμματισμό. Είναι αυτά τα ωραία της ζωής και της δουλειάς μας».

Ακόμα, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του show μιλούσε με τη Βάνα Δημητρίου, καθώς ένιωθε την ανάγκη να μιλήσει μαζί της, ενώ ανέφερε ότι ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση της Αριστέας. «Σε επίπεδο προσωπικού γούστου, υπάρχουν παιδιά που μου αρέσουν. Δεν μπορώ να σου πω ποιος πίστευα ότι πρέπει να φύγει, αλλά θεώρησα ότι δεν έπρεπε να φύγει η Αριστέα χθες. Νομίζω ήταν πολύ νωρίς. Ήταν και για μένα έκπληξη αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης της μεγάλης παραγωγής του MEGA μίλησε για την απόφασή του να μην παίξει φέτος στη «Γη της Ελιάς».

«Φέτος ήξερα ότι δεν πρέπει να παίξω. Έπαιξα αρκετά χρόνια. Δεν θα έμπαινα στη “Γη της Ελιάς”, γιατί νιώθω την ανάγκη να είμαι εκεί με τα παιδιά, τα καινούρια μας παιδιά κυρίως. Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μαζί τους σκήνοθετικά από το να παίζεις και να είσαι εκεί σαν ηθοποιός», τόνισε.


Κλείνοντας, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι σύντομα θα μπουν στη σειρά νέοι χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων ο Δημοσθένης, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Κούλλης Νικολάου και η Ασπασία, την οποία θα υποδυθεί η Βάσια Παναγοπούλου.