Ο Αντώνης Βλοντάκης ξακαθαρίζει! Ο λόγος που δεν τον είδαμε στο Πρωινό και η …«φιλική» συμμετοχή

Αντώνης Βλοντάκης

Τι λέει ο Αντώνης Βλοντάκης για το Λιμενικό και τι συνέβη με τον ΑΝΤ1;

Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντά στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω και στην Ειρήνη Γκανιάτσου για το ποιος ήταν ο λόγος που δεν τον είδαμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει νόμος που να του απαγορεύει να βρίσκεται στην τηλεόαση.

[dfp_ads id=236982]

«Έκανα μια κουβέντα με τους ανθρώπους του Πρωινού στον ΑΝΤ1. Ήθελαν και ήθελα, αλλά κάπου δεν προχώρησε. Ήταν να μην γίνει. Δεν έγινε» αναφέρει λιτά ο Αντώνης Βλοντάκης ο οποίος είναι διορισμένος στο Λιμενικό Σώμα ως Ολυμπιονίκης του πόλο. Ως προς αυτό λοιπόν και τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές εκπομπές ξεκαθαρίζει:

«Επειδή πάρα πολύς κόσμος έχει αυτή την απορία του τύπου γιατί κάθε χρόνο αφού έχει πρόβλημα… Δεν έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε εμένα να εμφανίζομαι στην τηλεόραση. Εάν θελήσω να κάνω κάτι, μπορώ να το κάνω. Υπάρχει τρόπος. Νόμιμα. Τώρα ως προς το γιατί φιλική συμμετοχή, γιατί πηγαίνεις κάπου που δεν γνωρίζεις το αντικείμενο και το χώρο και όταν μπαίνεις κάπου θες πρώτα να μάθεις και να δεις αν σου ταιριάζει και αφού το δεις πηγαίνεις παρακάτω. Εγώ το είδα. Μου αρέσει η τηλεόραση.»