Ο Αντώνης Βλοντάκης κάνει την αυτοκριτική του – «Δεν ήμουν καλός στην υποκριτική»

Αντώνης Βλοντάκης

"Με πήραν από την πισίνα και με έβαλαν σε ένα πλατό" παραδέχθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός πολίστας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για το πέρασμα που επιχείρησε από την υποκριτική μέσα από τις σειρές «Τρίχες» και «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Βλοντάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει, έχω αυτή την τρέλα και αυτή την μούρλα, είμαι και λίγο μπουνταλάς από την Κρήτη και δεν φοβάμαι. Έχω μάθει να εκτίθεμαι, έχω μάθει να μπαίνω μπροστά στα δύσκολα και δεν φοβήθηκα όταν μου έγινε η πρόσκληση – πρόκληση να ανταποκριθώ στην υποκριτική. Και δεν μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι στη ζωή δεν γεννιόμαστε για να κάνουμε ένα πράγμα , οι άνθρωποι έχουν πολλά ταλέντα, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Ήθελα να το δοκιμάσω, λοιπόν, να δω αν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο καλό».

«Έπεσα στα βαθιά, το προσπάθησα πάρα πολύ, δεν ήμουν καλός. Νομίζω πως έφτασα μέχρι το αξιοπρεπής αλλά είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε και αυτή η ευκαιρία» πρόσθεσε με χαμόγελο ο Αντώνης Βλοντάκης. «Αν ήθελα να είμαι σωστός απέναντι στους υπόλοιπους ηθοποιούς, την παραγωγή και τον οποιοδήποτε θα έπρεπε να πω ότι πρέπει να πάω να βγάλω μια σχολή».

«Εμένα με πήραν από την πισίνα και με έβαλαν σε ένα πλατό» συμπλήρωσε. «Περνώντας ο χρόνος βελτιωνόμουν, μου το είπαν και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι σχετικοί. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα, όμως, είναι ότι δεν ήξερα ακριβώς πότε είναι και πότε κάνω το λάθος».