Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για τη σύζυγο του και το δεύτερο παιδί που περιμένουν

Ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο ατού στην χαρακτήρα της γυναίκας του;

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε στην παρουσιάστρια για το δεύτερο μωρό που περιμένουν με την σύζυγο του Ιωάννα Μπούκη, περιγράφοντας και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της συζύγου του τα οποία έχουν αποτελέσει το κλειδί για την επιτυχία της σχέσης τους.

«Νομίζω ότι ο άνθρωπος αλλάζει και καταλαβαίνει τη λογική της οικογένειας όταν μπει ένα παιδί στη ζωή του. Αλλιώς μετά είσαι και στη λογική που λες τώρα μόνος μου είμαι, τσακώνομαι, σηκώνομαι και φεύγω ή δεν σηκώνομαι και φεύγω κλπ. Μετά καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό έχει μια φοβερή δέσμευση με την οποία δεν μπορείς να παίξεις.

Νομίζω ότι πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο σπίτι που να κάνει αυτό που είπες πριν, να σε ηρεμεί και να σε αποφορτίζει και γενικά επειδή εγώ δεν αντέχω άλλες εντάσεις στη ζωή μου. Να πηγαίνω σπίτι και να έχω ένταση ή ανασφάλεια, ή να πρέπει να λειτουργεί το μυαλό μου. Αυτό είναι νομίζω κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει ένας άνθρωπος. Πρέπει να μπορείς να πηγαίνεις στο σπίτι σου και το σπίτι σου να σε αποφορτίζει. Μιλάω για το σπίτι, γιατί η γυναίκα είναι το σπίτι από ένα σημείο και μετά. Αν αυτό το πετυχαίνει μια γυναίκα, νομίζω είναι το κλειδί για μια καλή σχέση. Να θες να πας στο σπίτι σου ρε παιδί μου. Βλέπω ανθρώπους που δεν θέλουν να πάνε σπίτι τους. Προσπαθούν να δημιουργήσουν δουλειά στο γραφείο για να μην πάνε σπίτι τους. Αν φτάσει κανείς εκεί νομίζω ότι έχει αγκαλιάσει την αποτυχία.»

https://www.youtube.com/embed/Pigr24t07n8