Ο Αντώνης Ρέμος στο Live News – «Ξεσυνηθίσαμε να τραγουδάμε»

Live News

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA. Δείχνει ότι είναι το μεγαλύτερο κανάλι" τόνισε ο Αντώνης Ρέμος στο Live News.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος, μέσω skype, το απόγευμα της Τετάρτης με αφορμή το ξεχωριστό ρεβεγιόν που θα κάνει αύριο στο MEGA στις 21:50 με τη Ρούλα Κορομηλά.

O αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος θα ερμηνεύσει αύριο για το κοινό του Μεγάλου Καναλιού τις επιτυχίες του, έκανε λόγο για μια μεγάλη βραδιά.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA. Δείχνει ότι είναι το μεγαλύτερο κανάλι. Και ήρθε η ώρα να επανατοποθετηθεί στις ψυχές και στην καρδιά των τηλεθεατών. Θα κάνουμε μια μεγάλη, σύγχρονη πρωτοχρονιά, υπέροχους καλεσμένους. Θα ζήσουμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές» τόνισε με νόημα ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χρόνο που φεύγει στα διδάγματα που πρέπει να αντληθούν.

«Ξεσυνηθίσαμε να τραγουδάμε. Όμως θα βγουν και καλά πράγματα από αυτή τη χρονιά. Να κρατήσουμε τα μαθήματα από αυτή τη χρονιά. Σύντομα θα ξανά πάρουμε τη ζωή μας πίσω, θα ξανά γίνει η καθημερινότητά μας όπως ήταν. Εύχομαι να μη ξεχάσουμε γρήγορα. Να μη ξεχάσουμε πόσο σημαντική είναι η επαφή και το να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάμε» υπογράμμισε με νόημα.

«Να λέμε δόξα τω Θεώ όταν έχουμε δουλειά και υγεία. Έχω πολλούς φίλους που περάσαν τη δοκιμασία και αρκετούς που δυστυχώς τους χάσαμε. Έχασα αρκετούς φίλους από τον κορωνοϊό» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή βίντεο, megatv.com