Ο Αντώνης Ρέμος κρίνει τους coaches του The Voice!

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος σχολιάζει ως προκάτοχος της θέσης του coach του The Voice, τους νυν στον ΣΚΑΪ.

Μπηχτές για το αντίπαλον δέος του Rising Star, το The Voice έχουν υπάρξει ουκ ολίγες, ωστόσο αυτή τη φορά, ο Αντώνης Ρέμος κράτησε χαμηλότερα τους τόνους. Όσο μπορούσε…

[dfp_ads id=236982]

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο Όλα Ξεκόλλα σχολίασε τους τέσσερις coaches του The Voice,  δηλαδή τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.

Μαραβέγιας: «Το παιδί τώρα τα τελευταία χρόνια έχει βγει στο προσκήνιο και είναι ένας ταλαντούχος μουσικός. Μια χαρά είναι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Να «θάψω» κάποιον που δεν ξέρω ή που δεν έχω άποψη για αυτόν;»

Μουζουράκης: «Τον Μουζουράκη τον ξέρω λίγο καλύτερα γιατί είχε έρθει το παιδί κανά δυο φορές εκεί που τραγουδούσα και έχουμε τραγουδήσει τραγούδια. Είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο ο Μουζουράκης. Είναι ένας καλός τραγουδιστής, χωρίς να έχει τις δυνατότητες, να πω ότι τραγουδά σε ψηλούς τόνους, έχει όμως πολύ ωραία χρώματα η φωνή του.»

Ρουβάς: «Για τον Σάκη τι να πεις; Ο Σάκης είναι ο Σάκης. Εμένα το παρεάκι αυτό ενώ ξεκίνησε λίγο πρ… εννοώ ότι δεν είχαν την επικοινωνία, έφτιαξαν. Το πάνε πολύ καλά.

Παπαρίζου: «Η Έλενα είναι η πριγκίπισσα της παρέας, είναι και χειμαρρώδης, αυθόρμητη.»