Ο Αντώνης Κανάκης «πάγωσε» το Βινύλιο – «Δε γαμ…αι πρωί πρωί»

Αντώνης Κανάκης

"Μην κάνουμε υποκρισίες και καθωσπρεπισμούς ανούσιους" υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάκης.

Με ένα διαφορετικό Βινίλιο επέστρεψε ο Αντώνης Κανάκης και η τηλεοπτική του παρέα, το βράδυ της Παρασκευής, στη μικρή μας οθόνη μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Και αυτό μιας και η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, μάλιστα, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό μια «ιστορική» στιγμή – όπως και την χαρακτήρισε ο ίδιος – του Θεόδωρου Πάγκαλο.

«Θέλω να σταθώ σε δύο προσωπικότητες. Ο πρώτος είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τον οποίο έχουμε και εμείς ως Ράδιο Αρβύλα ανταλλάξει εσώρουχα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αυτό το πράγμα. Πραγματικά, απαντήστε μου σε αυτή την ερώτηση και συγγννώμη που θα το επαναλάβω αλλά είναι ιστορία αυτή τώρα. Μην κάνουμε υποκρισίες και καθωσπρεπισμούς ανούσιους. Είναι ιστορία! Ποιος πολιτικός, μεγάλο στέλεχος, υπουργός έχει πει παγκοσμίως σε δημοσιογράφο… «δεν γαμ…αι πρωί πρωί» στην ερώτηση που πήγε να του κάνει; Ποιος; Πείτε μου έναν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης «παγώνοντας» ολίγον τους υπολοίπους στο πλατό μιας και ανέφερε κανονικότατα τη φράση στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Και βέβαια ο επόμενος είναι ο «αι στα διάλα» Γιαννόπουλος, ο καταπληκτικός αυτός άνθρωπος. Τον οποίο πραγματικά, και το εννοώ αυτό που λέω, τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ποιος έχει βγει σε ομιλίες και έχει στείλει από δω και από εκεί χειρονομίες;» πρόσθεσε με χαμόγελο, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής του Βινυλίου. «Πάρτε να έχετε! Μοίραζε μούντζες».