Ο Αντώνης Κανάκης «έλιωσε» για τον γιο του – «Σε αγαπάω ως τον ουρανό»

Αντώνης Κανάκης

Πιο τρυφερός από ποτέ στον αέρα ο Αντώνης Κανάκης.

Για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής, ο Αντώνης Κανάκης ήρθε με το Βινύλιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα πιο επιτυχημένα ντουέτα των 90s, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να στείλει τις πιο θερμές του ευχές στο πλέον αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης επέλεξε να ευχηθεί δια αέρος στον γιο του που είχε τα γενέθλιά του. «Θα μου επιτρέψετε να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στο αγόρι μου! Τζονάρα μου! Αγόκο μου! Σήμερα γίνεται τριών χρονών ρε παιδιά, τριών χρονών γίνεται ο Τζονάρας και όπου να ‘ναι η Ευγενία μας γίνεται 6 χρονών. Κάποιος μας κάνει πλάκα με τον χρόνο. Ο χρόνος μάς κάνει μια μικρή πλάκα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, φορώντας το πιο γλυκό του χαμόγελο απευθυνόμενος στην κάμερα, ο Αντώνης Κανάκης πρόσθεσε τα εξής. «Αγόκο μου σε αγαπάω ως τον ουρανό! Ξέρεις τώρα, ο μπαμπάς προσπαθεί να μην γίνει ιδιαίτερα σαχλαμάρας στον αέρα. Δεν τα καταφέρνει και πολύ συχνά».