Ο Αντώνης Αντωνίου «πρόδωσε» το τέλος της Μουρμούρας;

 Αντώνης Αντωνίου

Τι είπε ο Αντώνης Αντωνίου για το αγαπημένο σίριαλ;

Ο Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγος του, Νατάσα Ασίκη παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τρίτη με αφορμή τη νέα τους θεατρική παράσταση. Το ευτυχισμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στην κοινή τους διαδρομή στη ζωή και την σκηνή, την επιτυχία του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αλλά και την πιο απρόσμενη απάντηση που έδωσε η κόρη του ηθοποιού όταν ήταν μικρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Αντωνίου σημείωσε χαρακτήρισε πως «δεν κάνουμε καμία προσπάθεια ούτε να είμαστε ήρεμοι, ούτε να είμαστε μαζί. Αυτό έχει έναν αυτόματο πιλότο όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί. Την εκτιμώ πολύ και γελάω πολύ μαζί της, περνάμε πολύ καλά με λίγα πράγματα».

«Η Μουρμούρα θα συνεχιστεί για έναν ακόμα χρόνο, ναι. Βέβαια και αντέχουμε γιατί είναι ευχάριστο, είναι ωραίο και μας αρέσει».

«Δουλεύαμε στο θέατρο και όταν τα παιδιά ήταν μικρά τα φρόντιζε η πεθερά μου. Έτσι μπορούσαμε και φεύγαμε. Γκρίνιαζε η μία μας κόρη και ρωτούσε γιατί φεύγουμε, οπότε της λέει η πεθερά μου «μα πάει ο μπαμπάς να φέρει ψωμάκι στο σπίτι». Στον παιδικό σταθμό, λοιπόν, την ρώτησε η δασκάλα τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς, «φούρναρης» της απάντησε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αντώνης Αντωνίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.