«Ο ΑΝΤ1 έδωσε εντολή να μην συνεργαστεί ξανά με τους ηθοποιούς του συγκεκριμένου σίριαλ»

Αν ήμουν πλούσιος

"Θέλω πολύ στο μέλλον να είμαι ένας από τους συνεντευξιαζόμενους της Ελένης Μενεγάκη"!

Ο ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος από το σίριαλ «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1, μιλά στον ΑΡΤ FM και απαντά στον Λάζο Μαντικό…

Αν δέχεται τον χαρακτηρισμό ο «sexy φούρναρης» από την Παρθένα Ζωή;

«Ο χαρακτηρισμός «sexy» με κυνηγάει από την δραματική σχολή. Πάντα ήμουν ο ζεν πρεμιέ, ο ζεν κομίκ, ζεν, ζεν! Θέλω και εγώ να κάνω κόντρα ρόλους. Θέλω να υποδυθώ τον Άμλετ!»

Γιατί δεν τον βλέπουμε φέτος τηλεοπτικά;

«Ο ΑΝΤ1 είχε κάποια θέματα με τους ηθοποιούς της «Παρθένας Ζωής» και έδωσε εντολή να μην συνεργαστεί ξανά με τους ηθοποιούς του συγκεκριμένου σίριαλ, ε και πήρε και εμένα η μπάλα για αυτό δεν με βλέπετε φέτος στην τηλεόραση. Το βρίσκω άδικο και είναι κάτι που με δυσαρεστεί…

Κάτι τέτοιο έμαθα. Η «Παρθένα Ζωή» επειδή ήταν δύσκολη χρονιά πέρσι για τον ΑΝΤ1. Το σήριαλ ήταν πολύ καλό, αλλά επειδή τα νούμερα είχαν σπάσει σε τηλεόραση και διαδίκτυο δεν πήγε πολύ καλά».

Νίκος Αναγνωστόπουλος

Αν έχει πέσει ποτέ θύμα αποπλάνησης;

«Μου την έχουν πέσει άνδρες στο χώρο της δουλειάς και το διαχειρίστηκα με ευγένεια. Μου έχει τύχη να μου πει γνωστός σεναριογράφος ότι αν δεν ενδώσεις δεν θα πάρεις τη δουλειά! Του είπα ότι είμαι straight και μου είπε για εσένα η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή και με πήρε μια αγκαλιά. Στο μέλλον τον συνάντησα ξανά και επειδή του είχα φερθεί πολύ καλά, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση!»

Αν στεναχωριέται που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο:

«Δεν με στεναχωρεί που δεν έχω πρωταγωνιστικούς ρόλους. Με στεναχωρεί που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν ασχολείστε με τους ηθοποιούς που δεν έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Θέλω πολύ στο μέλλον να είμαι ένας από τους συνεντευξιαζόμενους της Ελένης Μενεγάκη»!