Ο ανομολόγητος έρωτας Νάνσυς- Χρήστου και οι γκεστ!

Γλυκερία και Μακεδόνας στο πλατό του X-Factor απόψε στις 21.00
Μαζί στη ζωή… αλλά και στα live του «X-Factor» για τη Νάνσυ και τον Χρήστο. Και οι δύο είναι μέλη του συγκροτήματος Burning Sticks του Γιώργου Θεοφάνους και η σχέση τους αποτελεί το κοινό μυστικό όλων όσων συμμετέχουν στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, αλλά κανείς δεν παραδέχεται. Η Νάνσυ Συμεωνίδου είναι 27 χρονών και ο Χρήστος Ανδροβιτσανέας είναι 31. Οι δυο τους μοιράζονται πέρα από την ίδια αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι και το πλατό του «X-Factor».
Και μιας και αναφερθήκαμε στο πλατό, αξίζει, να σημειωθεί ότι απόψε ως γκεστ σταρ στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1  θα εμφανιστούν δυο καταξιωμένοι ερμηνευτές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό τραγούδι. Η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας, λίγο πριν από την πρώτη τους εμφάνιση στην «Αττική Σκηνή» μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μας δίνουν μια γεύση από το ξεχωριστό πρόγραμμα που θα μας προσφέρουν οι τρεις τους φέτος το χειμώνα.
Ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και κομμάτια από τις καινούργιες δισκογραφικές δουλειές τους, όπως το ντουέτο της Γλυκερίας με τον Κώστα Μακεδόνα στην «Κουρσάρα» που περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ της Γλυκερίας, αλλά και τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα από το νέο του δίσκο, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στην παραγωγή.