Ο Άγγελος Πυριόχος για τον Γιώργο Γεωργίου: «Πέταξα το μικρόφωνο κι έφυγα»

Άγγελος Πυριόχος

«Στεναχωρήθηκα τώρα που πέθανε, γιατί βγήκε πολλή κακία από τον κόσμο για το πρόσωπό του», είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε ο Άγγελος Πυριόχος. Ο ίδιος σχολίασε ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και στην άβολη τηλεοπτική του στιγμή με τον Γιώργο Γεωργίου.

«Η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ πρέπει να βρει τον εαυτό της, τής ήρθε απότομα όλο αυτό. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ όμορφη γυναίκα, μίλαγε πολύ καλά ελληνικά, άλλα δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Ο Γιώργος Λιάγκας θα γίνει Τράγκας στο τέλος, ξέρει να πουλάει και να αγοράζει.

Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρώ ότι κουράστηκε και δεν θέλει να συνεχίσει, είναι λογικό. Πόσα χρόνια να το κάνει αυτό; Γελάω πολύ με τον Μικρούτσικο, θεωρεί ότι είναι πιο καινούριος από την Καινούργιου, τον αγαπώ πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε ποτέ ο όρος πανελίστας, έπαιρνα πολύ καλά λεφτά και ήταν ξεκούραστα», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Για την πιο άβολη στιγμή του στην τηλεόραση, ο Άγγελος Πυριόχος ανέφερε: «Είχαμε λινκ τον Βαλλιανάτο. Τελειώνει και το επόμενο θέμα ήταν ο Γιώργος Γεωργίου. Και με το που βγαίνει, κάνει έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό για τον Γρηγόρη. Σηκώθηκα πάνω, πέταξα το μικρόφωνο κι έφυγα. Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε εδώ στο δρόμο, βάλαμε τα γέλια και αυτό ήταν, τελείωσε. Τώρα που πέθανε, στεναχωρήθηκα, γιατί βγήκε πολύ κάκια από τον κόσμο».

Για την απώλεια του καλού του φίλου, Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο Άγγελος Πυριόχος είπε: «Όπως δεν ξεπέρασα το θάνατο του πατέρα μου, έτσι δεν ξεπέρασα και το θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη. Μου ήρθε απότομα, γιατί τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Ήταν νεκρός περίπου μια μέρα».

Κλείνοντας, ο Άγγελος Πυριόχος ανέφερε: «Στην Ζάκυνθο δούλευα ταμείο σε σινεμά και έδινα ποπ κορν. Όταν με είδαν να πουλάω ποπ κορν  μου είπε ένας “ρε κακομοίρη, που κατάντησες…”».