«Ο Αγγελόπουλος ποιος είναι; Σίριαλ είναι το Τατουάζ;»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Θες να πεις ότι ο Ντάνος δεν είναι ηθοποιός; Νόμιζα ότι είναι ηθοποιός, δεν έχει τελειώσει σχολή;»

Η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και οι ηθοποιοί απάντησαν για το γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνει χρέη ηθοποιού στην σειρά Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου. Σε γενικές γραμμές, όλοι ήταν χαλαροί γύρω από το θέμα ενώ η Σοφία Μουτίδου διασκέδασε και η ίδια που δεν θυμόταν ούτε ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και αν το Τατουάζ είναι σίριαλ…

Βασιλική Ανδρίτσου: «Μη με ρωτάς τέτοια πράγματα γιατί εγώ έχω παίξει στο Κόκκινο Δωμάτιο με όλη την ελληνική showbiz, είτε πρόκειται για τραγουδιστές, είτε μοντέλα. Θεωρώ ότι ο χώρος καλώς ή κακώς είναι ανοιχτός. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Όπως και εμείς έχουμε το δικαίωμα να πάμε σε μια μουσική σκηνή να τραγουδήσουμε ή να σκηνοθετήσουμε, ή να ζωγραφίσουμε, ή να χορέψουμε ή οτιδήποτε νιώθουμε να το κάνουμε και να το δοκιμάσουμε, να δοκιμαστούμε και να μας αποδεχτούνε ή όχι, μπορούμε να το κάνουμε. Θεωρώ ότι η τέχνη είναι ανοιχτή. Από εκεί και πέρα άμα είσαι καλός θα προχωρήσεις, αν δεν είσαι δεν θα προχωρήσεις.»

[dfp_ads id=236982]

Πρόδρομος Τοσουνίδης: «Δεν νομίζω ότι παίρνει θέση από ηθοποιούς. Γιατί αν ήθελαν ηθοποιούς θα έπαιρναν ηθοποιούς. Ήθελαν να πάρουν το συγκεκριμένο άτομο.»

Τζόυς Ευείδη: «Κάτι θα ξέρει. Εδώ διάλεξε εμένα για το Μπρούσκο, άρα κάτι ξέρει. Θες να πεις ότι ο Ντάνος δεν είναι ηθοποιός; Νόμιζα ότι είναι ηθοποιός, δεν έχει τελειώσει σχολή; Ε, εντάξει, μπορεί να είναι ένα εξέχων ταλέντο όμως και να μας εκπλήξει όλους.»

Σοφία Μουτίδου: «Βοήθαμε λίγο, ο Αγγελόπουλος ποιος είναι; Α! Ο Ντάνος, ο ωραίος. Και που είπαμε θα παίξει; Σίριαλ είναι το Τατουάζ; Εντάξει νομίζω στην τηλεόραση γίνονται αυτά.»

Αλέξανδρος Ρήγας: «Ειδικά στο Κόκκινο Δωμάτιο εγώ θυμάμαι ότι είχαν περάσει πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν ήταν ηθοποιοί. Κάποιοι το έκαναν κέφι. Όλα είναι η σχέση με το κοινό και το χώρο. Μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι που να μην έχουν κάποιες ειδικές σκηνές στο χώρο και να έχουν κάποιο ταλέντο. Δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο, δεν τον ξέρω, αλλά η τέχνη οφείλει να έχει μια ελευθερία.»

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…