Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο House of fame;

Ανδρέας Μικρούτσικος

Από το Big Brother στην... μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Και μπορεί τo Big Brother να ολοκληρώνεται την άλλη Παρασκευή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο συζητάει για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα μετά την πολυσυζητημένη του επιστροφή. Θα είναι αυτό, ξανά, στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, «την επόμενη Παρασκευή τελειώνει το Big Brother και κανονικά εκεί θα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον ΣΚΑΪ. Δεδομένου ότι δεν έχει κάποιο συμβόλαιο με τον σταθμό για διαρκή συνεργασία. Η ένταση δημιουργεί την εντύπωση πως ένας λόγος παραπάνω να χωρίσουν εκεί οι δρόμοι τους».

«Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, όμως, σκέφτονται τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ο λόγος είναι για το House of fame. Δεν τον σκέφτονται για την παρουσίαση, ούτε για μια θέση στην κριτική επιτροπή αλλά για έναν άλλο ρόλο στην μουσική ακαδημία. Να είναι ο μέντορας των επίδοξων τραγουδιστών με την μεγάλη εμπειρία και τις γνώσεις που έχει στο τραγούδι» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του «Έλα Χαμογέλα».

Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το εν λόγω ρεπορτάζ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί στη νέα μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ…