Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα: «Το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει "Όχι, πάψε, σκάσε"; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά!", είπε πολύ ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα, ξέσπασε στον αέρα κατά συνεργατών της εκπομπής. Αφορμή στάθηκε η παρατήρησή του ότι η Αλβανία θα έπρεπε να είχε περάσει στον τελικό της Eurovision 2022 και το σχόλιο «Όχι, όχι» που έκανε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου διαφωνώντας μαζί του.

Αυτό το σχόλιο στάθηκε ικανό για να βγει από τα ρούχα του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν;  Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα.

Μάταια προσπαθούσε η Κατερίνα Καινούργιου να τον μεταπείσει. «Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει «Όχι, πάψε, σκάσε»; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο», συνέχισε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέλω να μου πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια. Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».