Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε απίστευτη αποκάλυψη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θα μας συλλάμβαναν»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

"Από τη μία ώρα μόνο τα πέντε λεπτά επιτρεπόντουσαν. Τα υπόλοιπα έπρεπε να φτιάξουν και το στούντιο", εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πολλά να πει. Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για το J2US, η αποκάλυψη που έκανε για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη προκαλεί αίσθηση.

«Με την Άννα Μαρία, προς το τέλος του Big Brother έχω κάνει μια συνέντευξη μία ώρα. Από αυτή τη μία ώρα που έκανα, μόνο 5 λεπτά μπορούσαν να βγουν στον αέρα. Τα υπόλοιπα θα μας συλλάμβαναν. Δεν θέλω να πάω παραπέρα γιατί μπαίνω σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα συμπεριφορών. Από τη μία ώρα μόνο τα πέντε λεπτά επιτρεπόντουσαν. Τα υπόλοιπα έπρεπε να φτιάξουν και το στούντιο», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ένας από τους λόγους που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ ήταν ότι είχα συγκεκριμένη άποψη για δύο πρόσωπα. Το ένα ήταν η συγκεκριμένη. Η μόνιμή μου πρόταση ήταν ότι θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι για την ίδια, για το καλό της εκπομπής και αυτό ξέροντας ότι στο περσινό Big Brother πούλαγε, αλλά πρέπει για πολλούς λόγους, αυτούς που έλεγα».

«Το θέμα είναι η εκρηκτικότητα που έχει και τα πάνω κάτω. Πάνω κάτω τέτοια δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Για να μην πάω περαιτέρω και εμπίπτουμε σε άλλες καταστάσεις, αυτή είναι η καλύτερη version που βλέπουμε από την Άννα Μαρία και από τον Χάρη» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.