«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έπαιζε τον δίσκο μου αλλά μετά μου ζήτησε συγγνώμη»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Ο μόνος που το είπε προς τιμήν του. Εντάξει ο Ανδρέας έχει και καλές στιγμές."

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στην Σοφία Τσίπα έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης ο οποίος μίλησε για την μουσική του πορεία ενώ αποκάλυψε και ποια επιτυχία του σνόμπαραν τα ελληνικά ραδιόφωνα.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Το Ρίνα Κατερίνα ήταν το πρώτο μεγάλο σουξέ που έγινε. Τα ραδιόφωνα τότε της Αθήνας τον σνόμπαραν τον δίσκο γιατί ήταν από μικρή εταιρία. Ακουγόταν λίγο από τα περιφερειακά ραδιόφωνα, από την Κρήτη και την Πάτρα θυμάμαι αλλά ακόμα δεν είχαν καταλάβει πολλοί ποιος τραγουδά. Δεν είχε συνδεθεί το πρόσωπο με το τραγούδι και με μπέρδευαν με τον Δάντη τότε που είχε κάνει τα «Αποτυπώματα». Μετά από ένα χρόνο εδέησα να κάνω ένα φτωχό βίντεο κλιπ και τότε συνδέθηκε το πρόσωπό μου με το τραγούδι κι έγινε ένα μπαμ.»

«Θυμάμαι τότε στον ΣΚΑΪ ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος όταν έγινε επιτυχία το Ρίνα Κατερίνα, μου είχε πει πραγματικά είχε έρθει ο δίσκος εδώ πέρα και δεν τον έπαιξα γιατί δεν κατάλαβα πόσο μεγάλο σουξέ είναι το Κατερίνα και σου ζητώ συγγνώμη. Ο μόνος που το είπε προς τιμήν του. Εντάξει ο Ανδρέας έχει και καλές στιγμές» πρόσθεσε ο Κώστας Μπίγαλης.