Ο Ανδρέας Γεωργίου «κούφανε» τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο»

Ανδρέας Γεωργίου

"Θέλουμε να φύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, ρε συ Γιώργο μου" τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου με τον συνάδελφο του να μοιάζει ανήμπορος να διαχειριστεί όσα άκουγε στην άλλη άκρη της γραμμής.

Την πρόκληση του καλού του φίλου και παρουσιαστή του Night Out, Θεοχάρη Ιωαννίδη αποδέχθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA. Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έπρεπε να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη για την εξέλιξη του ρόλου του στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς».

Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε κάλεσε τον αγαπημένο ηθοποιό και στενό του συνεργάτη για να του ανακοινώσει πως θα χρειαστεί να μπουν ορισμένες πιο… πικάντικες πινελιές προσεχώς στον ρόλο του. «Επειδή θέλαμε να βάλουμε στον Λυκούργο λίγο πιο έντονο το κωμικό στοιχείο αλλά κάπως να μεταπηδάει από το σοβαρό στο πιο κωμικό, ίσως και να μπερδέψουμε λίγο το κοινό. Δηλαδή μπορεί αυτό που βλέπει να είναι σαν να φεύγει από την πραγματικότητα ο ρόλος και κάπως να φαντάζεται πράγματα. Όμως αντιλαμβάνεσαι πως και η φαντασία θέλει οπτικοποίηση, μην σε φοβίσει αυτό που θα σου πω».

«Θα στο πω, μπορεί να σου ακουστεί λίγο κάπως, αλλά θα το αναλύσουμε μετά. Τώρα ο Λυκούργος έχει φτάσει σε μια ηλικία που μπορεί , όπως κάθε άντρας σε αυτή την ηλικία, να θέλει λίγο spicyness στη ζωή του. Δηλαδή να φωτίσουμε την πιο ρηχή πλευρά του χαρακτήρα του και να περάσει μια φάση που θα σκέφτεται μόνο το σεξ και τίποτα άλλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο δημιουργός του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού. «Εκεί λοιπόν αυτό που σκεφτήκαμε, αυτό που θα κάνει δηλαδή αίσθηση, θα στο πω και μην φοβηθείς με αυτό, είναι να υπάρχουν λίγο πιο αποκαλυπτικές σκηνές».

Γ.Π.: Δεν μου λες. Μήπως μου κάνεις πλάκα;

Α.Γ.: Ήξερα ότι θα το πεις αυτό. Όχι. Άκου για να φτάσω εκεί… Σκέφτηκα ότι τώρα έχουμε λίγο χρόνο μέχρι να γίνει αυτό, που θα σε βοηθήσει πολύ και στην κίνηση Γιώργο, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει την hot yoga.

Γ.Π.: Τι είναι αυτό;

Α.Γ.: Αυτό είναι yoga βασικά αλλά είναι συγκεκριμένο που το κάνεις γυμνός με ένα ειδικό εσώρουχο που βάζουν.

Γ.Π.: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο!

Α.Γ.: Όχι, αυτό δεν θα το γράψουμε.

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγάλω ρούχα! Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα!

Α.Γ.: Έχεις δει καθόλου το «Meet the Fockers»; Είναι μια αμερικάνικη ταινία που πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν κάνει τέτοιες στιγμές. Μιλάμε ότι θέλουμε να φύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, ρε συ Γιώργο μου, κατάλαβες;

Γ.Π.: Ναι, αντράκι μου αλλά εγώ δεν έχω, παιδί μου, το κουράγιο να κάνω τέτοιο πράγμα.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου επέμεινε φέρνοντας σαν παράδειγμα και την ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» με τον Γιώργο Παρτσαλάκη να μην κρύβει τους έντονους ενδοιασμούς του και την άρνηση να κάνει κάτι τέτοιο ώσπου και αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για φάρσα του Night Out στο MEGA!