Ο Ανδρέας Φουστάνος απαντά για τη Βίκυ Μανώλη και τις φήμες περί επανασύνδεσης

Ανδρέας Φουστάνος

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για μένα είναι ότι δεν χειρουργώ», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα για την φημολογούμενη επανασύνδεση με την Βίκυ Μανώλη, τον εγγονό του, και το αγαπημένο του πρόσωπο στην τηλεόραση.

«Οι επεμβάσεις μου έχουν μεγάλη ζήτηση κυρίως ότι αφορά το πρόσωπο και το μαστό της γυναίκας», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος ενώ αποκάλυψε ότι «το 30% των ανδρών κάνουν αισθητικές επεμβάσεις».

«Δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση, αν με ενοχλήσει κάτι θα κάνω», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος ερωτηθείς για το αν ο ίδιος έχει προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση. Τόνισε ότι δεν κρύβει την ηλικία του «είμαι γεννημένος το 1951» και σημείωσε και πως του έχει προταθεί να πάει στο Dancing with the stars αλλά δεν δέχθηκε.

Αναφορικά με τις φήμες επανασύνδεσης με την Βίκυ Μανώλη είπε πως: «είμαστε καλοί φίλοι, αυτό τα λέει όλα». «Με πολλές σχέσεις μου είχα 30 χρόνια διαφορά ηλικίας», ανέφερε επίσης ο Ανδρέας Φουστάνος και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.

«Δεν μου αρέσει να με λέει ο εγγονός μου παππού, με φωνάζει Αντρεά», αποκάλυψε ενώ το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνον είναι ότι «ειπώθηκε πως δεν χειρουργώ», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος και συμπληρώνει: «Βλέπω τα πάντα στην τηλεόραση, μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη ως παρουσιάστρια, καλά κάνει και επιστρέφει στην τηλεόραση, λείπε από το γυαλί».