Ο Αναστάσιος Ράμμος ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, καθώς το πρωί της Παρασκευής έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του, Έφη Σακελλάρη, υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Ο τραγουδιστής περιέγραψε στην κάμερα του Breakfast@Star και στον Πάνο Παπαδόπουλο τον ερχομό της κόρης του. «Απ’ όλα τα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου, είναι το πιο σημαντικό. Τα σβήνει όλα», είπε, εξηγώντας πως έχει ήδη συνειδητοποιήσει την αλλαγή στη ζωή του. «Ναι, το έχω συνειδητοποιήσει, περνάω πάρα πολύ ωραία μαζί της. Και είμαστε εκεί πέρα στο νοσοκομείο με την Έφη… μας δένει, μας έδεσε πιο πολύ. Βλέπω εκεί πέρα και απλά χαζεύω. Είναι πολύ ωραίο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μιλώντας για το πώς βιώνει τη νέα του καθημερινότητα είπε: «Μπορεί και να νιώσω χαζομπαμπάς, ναι. Πολύ ωραίο πράγμα. Όλα καλά πήγαν στον τοκετό, δόξα τω Θεώ. Εγώ δεν ήμουν μέσα, γιατί κάναμε χειρουργείο, καισαρική, οπότε δεν επιτρέπεται. Αλλά ήμουν εκεί, όλη η οικογένεια ήταν εκεί».
Ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο ήταν η πρώτη επαφή με το μωρό. «Η πρώτη στιγμή που μας φωνάξανε εκεί, το είδα… όλοι φωνάζανε και λέγανε “μπράβο πατέρα”. Εκεί δεν το συνειδητοποίησα. Μετά όμως που περνάς την ώρα μαζί της, στο δωμάτιο που ήμασταν οι τρεις μας, όσο πιο πολύ την κοιτάς και λες πού μοιάζει, αρχίζει και καθαρίζει. Σην Έφη μοιάζει. Πιστεύω ότι είναι το ομορφότερο δώρο. Το δωμάτιό της είναι έτοιμο… τα παιχνίδια και οι μονόκεροι είναι έτοιμοι, εκεί περιμένουνε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ