Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «έσπασε» τη σιωπή του για τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

"Ήταν κάτι ξαφνικό... Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά... Στεναχωρήθηκα για μένα, για τον άλλον άνθρωπο..."

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο Πρωινό και με τη βοήθεια της Φαίης Σκορδά, με την οποία γνωρίζονται χρόνια, μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου λίγο πριν τον γάμο τους.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν κάτι ξαφνικό και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Προσπαθώ να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν απέφευγα το οτιδήποτε και σε αυτό ήμουν τίμιος. Γενικά, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός σε σχέση με αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω από τη δουλειά.

Αυτό που συνέβη, έγινε, και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί. Στην κακιά στιγμή θα έχεις το κακό αντίκτυπο.

Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Στεναχωρήθηκα για μένα, για τον άλλον άνθρωπο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας. Υπάρχει στεναχώρια και λύπη, αυτό δεν φεύγει. Ήταν ένα δυνατό γεγονός.

Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αφορμή να μιλήσω με έναν πιο ειδικό για πράγματα τα οποία αφορούν την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που νομίζω ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσω να το δουλεύω. Δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν είμαι καλά, ίσως μου δώσει κάποια «κλειδιά» τα οποία εγώ δεν τα γνωρίζω. Ξαφνικά έρχονται κάποια γεγονότα που καθρεφτίζουν πράγματα όλης της ζωής σου».