O Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε πρώτη φορά για τη Νατάσα Καλογρίδη!

Λυκουρέζος Καλογρίδη

"Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα";

Μία «σκηνοθετημένη» και πολυσυζητημένη γνωριμία σ’ ένα σκηνικό άκρως κινηματογραφικό πρόσφερε ο Νίκος Κοκλώνης στο Celebrity Travel με τη βοήθεια των πρωταγωνιστών του, δηλαδή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη. Και μετά την «ανάκριση» της πρώτης, σειρά είχε ο Αλέξαδνρος Λυκουρέζος, ο οποίος ήταν λαλίστατος…

Για τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλούν: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ.

[dfp_ads id=236982]

Για τα όσα είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για το γεγονός ότι μπήκε στη ζωή του πατέρα της η Νατάσα Καλογρίδη: «Με συγκίνησε η αγάπη της και η γενναιοδωρία της.»

Για τους μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη«Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος.»

Για το αν περίμενε να αισθανθεί κάτι άλλο για μια άλλη γυναίκα: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!