Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πρώτη φορά για τον Διονύση Σαββόπουλο

Αλέξης Τσίπρας

«Μόνο αγάπη και εκτίμηση για τον Διονύση Σαββόπουλο», λέει ο Αλέξης Τσίπρας.

Καλεσμένος στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Διονύση Σαββόπουλο.

«Εγώ θέλω να εκφράσω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Να του ευχηθώ και περαστικά γιατί είχε μια περιπέτεια με την υγεία του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει. Το λέω από καρδιάς αυτό, τον εκτιμώ», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στη συνέχεια: «Είναι δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα και να αλλάζει. Είδα πως υπήρξε μια μεγάλη κριτική από κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως έχει μια δικαιολογία. Με κάποιους καλλιτέχνες που έχεις ταυτίσει τα εφηβικά σου χρόνια και τα ιδανικά σου, αισθάνεσαι προδομένος κάποια στιγμή. Αλλά δεν είναι έτσι».

Κλείνοντας, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Νομίζω ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος στην πολιτική του τοποθέτηση δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήταν υποστηρικτής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας λόγος παραπάνω να τον υποστηρίξει, διότι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Είναι δύσκολη στιγμή για τον κ. Μητσοτάκη. Μόνο αγάπη και εκτίμηση για τον Διονύση Σαββόπουλο».