Ο Αλέξης Παππάς εξηγεί τον λόγο που αποχώρησε από τις 8 Λέξεις

Αλέξης Παππάς

"Δεν με πείραξε δεν το πήρα προσωπικά. Κάποιος έπρεπε να μπει στην σειρά" ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Στο «Ευτυχείτε» βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξης Παππάς ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή του από τις 8 Λέξεις και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και για το γεγονός ότι είχε δεχτεί μία προσέγγιση για να είναι αυτός ο Bachelor.

Ο ίδιος ανέφερε για το Bachelor: «Έγινε τότε μια συζήτηση πριν ξεκινήσει το Bachelor και είχα πάει στο κανάλι τότε. Κουβεντιάσαμε, τα είπαμε αλλά δεν ευδοκίμησε γιατί δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό. Είχε γίνει άτυπα μια προσέγγιση, μαζευτήκαμε όλοι στο τραπέζι στο κανάλι, συζητήσαμε και περίμεναν να ακούσουν από τη δική μου την μεριά μια απάντηση. Γενικά δεν μου άρεσε η ιδέα να βρω μια γυναίκα μέσα από ένα ριάλιτι, δεν με αντιπροσωπεύει. Οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος στην τηλεόραση, είναι καλό να το νιώθει. Αν δεν περνάω εγώ καλά εκεί δεν θα κάνει και νούμερα. Αυτή είναι κι η ιδέα.»

Για την αποχώρησή του από τις 8 Λέξεις είπε: «Έφυγα από τις 8 Λέξεις σταματήσαμε τη συνεργασία φιλικά κι ανθρώπινα. Παραμένει ανοιχτή η πόρτα επικοινωνίας. Ήταν ένα εξαιρετικό περιβάλλον και μαι μια πορεία σχεδόν ενός χρόνου που ήταν φανταστική. Δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ. Εντάξει τώρα με τα ταξίδια, με τον κορονοϊό κι άλλα πράγματα που ήθελα να κάνω στην Αθήνα, ήταν τώρα η κατάλληλη στιγμή.» Και συνέχισε για την ανατικατάστασή του από τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Είναι καθαρά θέμα του παραγωγού. ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για την συνέχεια της σειράς. Δεν με πείραξε δεν το πήρα προσωπικά. Κάποιος έπρεπε να μπει. »