Ο Αλέξης Κούγιας για τον νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

Αλέξης Κούγιας

"Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα", λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Η Εύη Βατίδου είναι ζευγάρι με νεότερο σύντροφο (Ηλίας Κωνσταντίνου), γυμνασμένο και με πολύ προσεγμένη εμφάνιση, και ο Αλέξης Κούγιας απαντά στο Πρωινό για το πώς βλέπει αυτή τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του.

«Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της.

Για τον άντρα δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φαγητό στο σπίτι. Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

«Είναι ευχή μου να ξαναπαντρευτεί και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της», καταλήγει ο Αλέξης Κούγιοας.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι μοντέλο και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι 35 ετών, πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα ταξίδια του.