Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο

ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

"Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες κι αυτό περισσότερο γιατί διαλύθηκαν οι σύνδεσμοι" περιέγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης

Στην εκπομπή Love It μίλησε μέσω Skype ο Αλέξης Γεωργούλης, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το ατύχημα που είχε και τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε: «Είχα ανέβει στον Όλυμπο για να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες με κάποιους φίλους, όπως είναι το παρά πέντε, και κατά την διαδικασία που κινούμασταν πάνω στην πλαγιά, σκόνταψα και το πόδι μου γύρισε προς τα έξω, με αποτέλεσμα αυτό το πολύ δυνατό στραμπούληγμα να σπάσει την περόνη στο σημείο που συνδέεται με τον αστράγαλο. Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο ο πόνος όμως ήταν πάρα πολύ δυνατός. Ευτυχώς οι φίλοι μου με βοήθησαν πάρα πολύ, ουσιαστικά στον αέρα με μετέφεραν και δεν χρειάστηκε να πατήσω το δεξί μου πόδι αλλά είχε πολύ πόνο.»

«Μετά πήγαμε στο γενικό κέντρο της Ελασσόνας, που είναι ακριβώς από κάτω. Εκεί με περιποιήθηκαν με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Μπήκε αμέσως νάρθηκας για να μην κουνιέται το πόδι ώστε  να μην πονώ τόσο πολύ και μετά πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ακτινογραφία. Εκεί μάθαμε τα ευχάριστα… Ότι έχει σπάσει η κνήμη και ότι θα χρειαζόταν να γίνει εγχείρηση. Ευτυχώς ο γιατρός έκανε μια υπέροχη δουλειά βάζοντας μία λάμα με έξι βίδες συν δύο δώρο προκειμένου να ενώσει την κνήμη με την περόνη. Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες κι αυτό περισσότερο γιατί διαλύθηκαν οι σύνδεσμοι. Μαζί με την φυσικοθεραπεία θα πάρει τρεις μήνες».