Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έρχονται στο Dot.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Dot. η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για να μας μιλήσουν για την ζωή τους στην Αμερική αλλά και για πολλά άλλα.

Το Σάββατο, ο αγαπημένος  ηθοποιός Αλέξης  Γεωργούλης περιγράφει τη ζωή του στο Λος Άντζελες και εξηγεί γιατί είναι πολύ δύσκολο να στεριώσει σε μια σχέση. O τραγουδιστής Άρης Μακρής, λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία του με τη Δέσποινα Βανδή για την παράσταση Mama Mia, κάνει γυμναστική στο πάρκο με τον Κρις Βάλλας. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ένα διαφορετικό μπριάμ, ενώ η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, εξηγεί για ποιους λόγους διαλέγουμε τους λάθος συντρόφους. Ετοιμαζόμαστε για παραλία και η ομάδα του Dot. παρουσιάζει το ιδανικό beach look που ταιριάζει στον χαρακτήρα και το στιλ σας.

[dfp_ads id=236982]

Την Κυριακή έρχεται στον καναπέ ο “Survivor”  Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο παίκτης του Survivor μιλάει για την παραμονή του στην Αμερική πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για την εμπειρία που έζησε μέσα σε αυτό. Τέλος, για πρώτη φορά αναφέρεται στους λόγους για τη διακοπή επικοινωνίας με τον πατέρα του, επί δυο χρόνια. Το αγαπημένο συγκρότημα «ONIRAMA» ενηλικιώθηκε κλείνοντας 18 χρόνια μαζί και θυμούνται τα πιο αστεία περιστατικά που έχουν ζήσει. Η κάμερα του Dot. έπιασε την Μαρία Κωνσταντάκη να κάνει πικ νικ, ενώ ο  Γιάννης Αποστολάκης παρουσιάζει την πιο γρήγορη ροδακινόπιτα.