Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για τις αντιδράσεις – «Πικαρίστηκα, σε πυροβολούν χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις»

Αλέξης Γεωργούλης

"Η αφέλειά μου είναι ότι πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επιχείρημα, ούτε εγώ είπα αυτό για τα χρήματα" ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Στον καναπέ του Dot. κάθισε ο Αλέξης Γεωργούλης κι απάντησε στις ερωτήσεις του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα για το γεγονός ότι είναι ευρωβουλευτής.

Ο ίδιος δήλωσε: «Όλα αυτά που έχω κάνει σαν Αλέξης και δεν ενόχλησαν ποτέ κανένα, ούτε σχολιάστηκαν, ξαφνικά αυτά ενοχλούν. Λες τι άλλαξε μέσα σε μία ημέρα όταν κάποιος σε εμπιστεύτηκε με την ψήφο του να κάνεις μία δουλειά.  Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα αυτό συμβαίνει. Δεν περίμενα τέτοιο κράξιμο, περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο μετά από σκέψη.

Απορούν γιατί να έχει δύο πόδια ένας άνθρωπος. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε την ζωή που ζούμε γατί εδώ που ήρθαμε δεν ήρθαμε για να πούμε ότι κάναμε ένα επάγγελμα μία καριέρα και τέλος. Είναι πολύ φυσικό να είσαι ένας πολύπλευρος άνθρωπος. Χρησιμοποίησε αυτές τις πλευρές τότε. Υπηρετώ αυτήν την θέση αλλά κάνω κι άλλα πράγματα, αναπνέω, είμαι άνθρωπος. Η αφέλειά μου είναι ότι πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επιχείρημα, ούτε εγώ είπα αυτό για τα χρήματα. Δεν είμαι σε διαμάχη με κανένα, απλά κάποιος έκανε μοντάζ σε μία συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο που κι ο ίδιος είπε ότι δεν είναι δική του η συνέντευξη που ήταν διαδικτυακή. Την επόμενη ημέρα παίχτηκε μέρος της συνέντευξης, που ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέγαμε. Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στενοχωρήθηκα. Η πλειοψηφία των μέσων μου έδωσε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. Είπα ότι τα 25.000 είναι για έξοδα του γραφείου. Ο μισθός του ευρωβουλευτή είναι δημόσιος, δεν το κρύβω»