Ο Αλέξανδρος Πέρρος από την «Αγγελική» αποκαλύπτεται – «Είχα δύο μεγάλους έρωτες στη ζωή μου»

Αλέξανδρος Πέρρος

"Έχω πάρει μια απόφαση, μια κατεύθυνση που αφορά και τα συναισθηματικά" τόνισε ο Αλέξανδρος Πέρρος.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ του ALPHA, «Αγγελική». Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στον έρωτα αλλά και τον ρόλο που ερμηνεύει στο δραματικό σίριαλ πλάι στη Μαίρη Μηνά.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Πέρρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » τον Πάνο Βλάχο τον ήξερα περισσότερο από τον Γιώργο Χρυσοστόμου ή τον Ιωάννη Παπαζήση, οπότε κατευθείαν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε και να σπάσουμε τον πάγο πολύ νωρίς».

«Έχει υπάρξει γυναίκα, ευτυχώς, ναι που μου έχει αλλάξει τη νοοτροπία και με έχει ανθίσει. Στη ζωή μου κατάφερα και είχα δύο τεράστιους έρωτες αν και τώρα δεν μου υπάρχει μια τέτοια αντιστοιχία. Έχω πάρει μια απόφαση γενικότερη, μια κατεύθυνση που αφορά και τα συναισθηματικά ότι δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν θα μου πέσει το σαγόνι στο πάτωμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ο κόσμος ανάλογα με τον ρόλο τον οποίο κάνεις, σε ταυτίζει κιόλας. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα που κατάφερα να κάνω στο Τατουάζ. Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Πέρρος.

Σε μια ειλικρινή κουβέντα ο Αλέξανδρος Πέρρος στο Pop Up…