Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογείται για τον έρωτά του με τη Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Θέλω τα πράγματα να έρθουν όπως είναι το κύμα της θάλασσας. Να σκάσουν τη σωστή στιγμή πάνω στον βράχο και να απολαύσουμε τον παφλασμό".

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τον έρωτα του, σε συνέντευξη που δίνει στην εκπομπή Ελένη και την Κάλλια Καρτσάκη.

«Παρακολουθώ την Λένα Δροσάκη στο Έρωτας μετά. Είναι πολύ καλή στον ρόλο της. Νομίζω δεν έχουμε δει τίποτα από αυτήν, έχουμε να δούμε πολλά. Είναι σπουδαία ηθοποιός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το γεγονός ότι δυο ηθοποιοί μένουν στο ίδιο σπίτι, δημιουργεί τριβές; «Δεν έχει να κάνει, έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Απλώς έχουμε ένα κοινό ενδιαφέρον. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η ζωή μας είναι γύρω από αυτό. Θα καταντούσε πάρα πολύ κουραστικό και βαρετό. Εγώ έχω αρκετές φορές συμβουλευτεί τη Λένα. Καταρχάς, εκτός από το ότι είναι πολύ ταλαντούχα, είναι και πολύ έξυπνη ηθοποιός».

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λέει: «Θέλω τα πράγματα να έρθουν όπως είναι το κύμα της θάλασσας. Να σκάσουν τη σωστή στιγμή πάνω στον βράχο και να απολαύσουμε τον παφλασμό».