Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντά για τη σχέση του σήμερα με την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος υπέφερε από το αυτοάνοσο, ήταν οικογενειακό πρόβλημα, και αυτό τον οδήγησε και στο θάνατο», λέει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μίλησε για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε επίσης και στο αυτοάνοσο νόσημα που είχε ο Βλάσσης Μπονάτσος, και για το οποίο είχε μιλήσει προ ημερών και η Ζένια Μπονάτσου.

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει και η απουσία της Ζωής είναι μόνιμη και σκληρή. Ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, αντισυμβατικός, εκρηκτικός, ατίθασος… Όλα αυτά συνέθεταν την προσωπικότητά της. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα διαρκέσει τόσα χρόνια η συμβίωσή μας. Ευτυχώς διήρκησε, αλλά έφυγε νωρίς…», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνέχισε: «Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές στην κοινή μας ζωή. Είχε και τις συγκρούσεις και τις καταιγίδες της… Έχω πάρα πολλά προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία κάθε τόσο τα χαζεύω και θυμάμαι τις στιγμές. Από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη έφυγα, αφότου “έφυγε” η Ζωή. Δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω. Οι σχέσεις της Μάρθας με τη Μαρία Ελένη είναι μια χαρά».

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος υπέφερε από το αυτοάνοσο, ήταν οικογενειακό πρόβλημα, και αυτό τον οδήγησε και στο θάνατο. Έχουμε επαφή με τη Ζένια, την αγαπώ πάρα πολύ και με αγαπάει κι εκείνη. Με πλήγωσε το ότι τα παιδιά ήρθαν σε σύγκρουση, παραμένει ίσως κάποια πικρία, αλλά η ζωή προχωράει», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.