Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κάνει flashback στο Δις Εξαμαρτείν

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

«Οι παρδαλές γραβάτες που φορούσα έγραψαν ιστορία και έχω αρκετές στο σπίτι μου», λέει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξομολογήθηκε για την επιτυχημένη σειρά του Mega «Δις Εξαμαρτείν».

«Ήταν μια πάρα πολύ πρωτοποριακή σειρά για την εποχή της. Το εξαιρετικό σενάριο και οι καλές ερμηνείες στη σειρά έγραψαν ιστορία και γι’ αυτό άρεσε. Τα επεισόδια τότε ήταν ημίωρα, νομίζω γράψαμε 72 επεισόδια και η σειρά παιζόταν τρία χρόνια. Ήταν πάρα πολύ αστείο που με φώναξαν να κάνω τον παρουσιαστή ειδήσεων, ενώ έκανα τόσα χρόνια τον παρουσιαστή ειδήσεων στην ΕΡΤ. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου γιατί έκανα τον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχαμε πάρα πολλές ώρες γυρισμάτων και κάποια στιγμή τα είχα παίξει τελείως. Στο δεύτερο εορταστικό μου μιλάγανε και δεν καταλάβαινα τίποτα από την κούραση, δεν επικοινωνούσα καθόλου με το περιβάλλον. Η σειρά ήταν λατρεμένη από την αρχή μέχρι την τελευταία της ατάκα. Σε δουλειές των Παπαθανασίου και Ρέππα δεν πετιέται τίποτα, ότι γυρίζεται παίζεται και ότι γράφεται λέγεται. Η Τζόυς Ευείδη και η Άννα Κουρή έπαιξαν στη σειρά με τα ονόματα που είχαν στους Μεν και Δεν».

«Οι παρδαλές γραβάτες που φορούσα έγραψαν ιστορία και έχω αρκετές στο σπίτι μου. Η συνεργασία του Παπαθανασίου με τον Ρέππα γίνεται με δύο τρόπους. Με μεγάλη ηρεμία και ομόνοια, αλλά και με πάρα πολλούς καβγάδες. Τα παλιά χρόνια καβγάδες υπήρχαν πολλοί ανάμεσά τους που όμως τελείωναν με τη συμφιλίωση και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η σειρά ήταν για μένα μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος, ο μεγαλύτερος ίσως και ο καλύτερος που έχω παίξει», είπε επίσης ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.