Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης απαντά για την αποχώρησή του από το MasterChef

Αλέξανδρος Ακριτίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης για την αποχώρησή του από το MasterChef.

Στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef. Ο Αλέξανδρος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πεσμένη ψυχολογία του, αλλά και για τα δάκρυα του Νίκου Σκορδάκη στο σπίτι.

«Σε τέτοιους διαγωνισμούς μπορεί να συμβεί κάτι, να μην έχεις την ψυχολογία… Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά. Επειδή μου αρέσει αυτό που βγάζω να είναι σωστό, είχα στεναχωρηθεί με την προηγούμενη μέρα που κάναμε το τεστ δημιουργικότητας γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να βγάλω στο πιάτο, μου είπαν και οι κριτές την κριτική τους κι εκεί λίγο έπεσα. Και θεωρώ ότι αυτό με τράβηξε στη συνέχεια, με επηρέασε, αλλά όχι τόσο πολύ, γιατί στη δοκιμασία αποχώρησης μετά έτρεχα σαν τον… Βέγγο, δεν τα παράτησα. Έχασα πολύ χρόνο στα μετρήματα και μετά έγινε ένα μαγειρικό ντόμινο. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήξερα ότι μπορεί να μη βγει το πιάτο. Ήταν μια δοκιμασία μπαμ και κάτω, 45 λεπτά, δεν τρέχεις ούτε 44 ούτε 46 λεπτά, τρέχεις 45», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Ακριτίδης.

Για το κλάμα του Νίκου Σκορδάκη, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης είπε: «Ο Νίκος είναι πολύ καλός μάγειρας. Σαν άνθρωπος δένεται λίγο πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους ανθρώπους γιατί έχει έναν χαρακτήρα δυναμικό. Παρ’ όλα αυτά είχαμε δεθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε περίμενα ότι θα αντιδράσει έτσι και με συγκίνησε πάρα πολύ».