Ο Άκης Σακελλαρίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση – «Την μια μέρα ήμουν σε παράσταση και την επόμενη σε κώμα»

Άκης Σακελλαρίου

"Από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν με την έννοια ότι σιγά σιγά κατάλαβα τι πέρασα γιατί μέχρι το διάστημα που ξύπνησα από το κώμα και είδα όλους τους αγαπημένους μου φίλους γύρω κι είπα ρε παιδιά τι κάνετε εδώ. Νόμιζα ότι κοιμήθηκα μια μέρα" ανέφερε ο Άκης Σακελλαρίου.

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη ο Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος ανέφερε το πως βιώνει την κατάσταση που ζούμε με τον κορωνοϊό κι αν τον φοβίζει λόγω του πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που πέρασε πριν από δύο χρόνια.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Βιώνω αυτή την περίοδο την πανδημίας με ηρεμία και γαλήνη γιατί καταλαβαίνω την δυσκολία του πράγματος. Ευτυχώς έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα για το εμβόλιο κι αυτό μας δίνει μια προοπτική ελπίδας και με κάνει να λέω ότι θα περάσει. Σε αυτήν την περίπτωση φοβάμαι λόγω αυτού που έχω περάσει και μου έχει αφήσει κάτι λίγο και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει αν χτύπα ξύλο το πάθω.

Έχω περάσει την διαδικασία της ΜΕΘ από πρώτο χέρι κι οδυνηρά και συγχρόνως με ένα σκεπτικό ότι ωχ αδερφέ δεν πειράζει δεν είναι τίποτα, πριν το πάθω. Ήμουν για 14-15 ημέρες που το είχα κολλήσει και συνέχιζα τις παραστάσεις κανονικά. Ήταν από χαζομάρα μου η απόλυτη άγνοια κινδύνου. Μετά από δύο χρόνια το σκέφτομαι ως μια περίοδο αναγέννησης κι ίσως φανεί περίεργο που το λέω. Από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν με την έννοια ότι σιγά σιγά κατάλαβα τι πέρασα γιατί μέχρι το διάστημα που ξύπνησα από το κώμα και είδα όλους τους αγαπημένους μου φίλους γύρω κι είπα ρε παιδιά τι κάνετε εδώ. Νόμιζα ότι κοιμήθηκα μια μέρα. Η συστολή κι η διαστολή του χρόνου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απίστευτη. Την μία ημέρα ήμουν στην παράσταση στο «Mamma Mia» και την επόμενη ήμουν σε κώμα. Αυτό κάνει κι ο Covid-19.»