Ο Άκης Σακελλαρίου εξομολογείται για την υγεία του – «Επαναπροσδιόρισα και ιεράρχησα τα πράγματα»

Άκης Σακελλαρίου

"Τώρα και λόγω covid, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά" τόνισε ο Άκης Σακελλαρίου στο "φλΕΡΤ".

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άκης Σακελλάριου στο «φλΕΡΤ». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προ διετίας περιπέτεια της υγείας του με τη νόσο των λεγεωνάριων. Παράλληλα, σημείωσε τα αγαπημένα του πλέον πράγματα στη ζωή, ενώ θέλησε να πάρει και… δώρο φεύγοντας από το πλατό της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Σακελλαρίου είπε χαρακτηριστικά πως «έχω δει αλλαγές μέσα μου και έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες είπα στον εαυτό μου πως δεν θα κουράζομαι, μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να ξαναλέω ναι σε κάποιες δουλειές οπότε τώρα είμαι σε μια κατάσταση που υπάρχει πια ένας ενδόμυχος φόβος. Μη τυχόν και γίνει κάτι γιατί αυτό που πέρασα τότε ήταν λόγω άγνοιας κινδύνου. Δεν ήξερα, ήμουν σε περιοδεία και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό».

«Τώρα και λόγω covid, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εξού και η ειδική μάσκα ενώ προσπαθώ να κάνω και το δεύτερο τεστ μετά το πρώτο που βγήκε αρνητικό. Με αυτή την έννοια κάπως επαναπροσδιόρισα και ιεράρχησα τα πράγματα» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός. «Τα πρώτα είναι πια πρακτικά τα ταξίδια, είτε τα επαγγελματικά είτε τα συναισθηματικά ταξίδια. Με λίγα λόγια με έχει επηρεάσει και σκέφτομαι πάρα πολύ το λυσιτελές του βίου μας»

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Άκης Σακελλαρίου στο «φλΕΡΤ»…