Ο Άκης Πετρετζίκης για το Master Chef: «Ήθελε κότσια, πολλοί καταστρέφονται από τα reality»

Άκης Πετρετζίκης

"Παίζεις σε μια ρώσικη ρουλέτα και λες είμαι έτοιμος να δω που θα κάτσει" ανέφερε ο Άκης Πετρετζίκης για την συμμετοχή του στο Master Chef.

Στον καναπέ του Tik Talk κάθισε ο Άκης Πετρετζίκης και ανάμεσα σε άλλα μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για το πως πήρε το θάρρος να δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Master Chef και να βγει νικητής.

«Είναι φανταστικό πως μπορεί να αλλάξει η ζωή σου. Όντως πολλές σκέψεις. Αν το βάλεις κάτω και πεις αν βγήκα κερδισμένος στην ζωή μου ή όχι από αυτό θα τρελαθείς γιατί δεν μπορείς να ξέρεις. Βραχυπρόθεσμα ήταν καλό ξεκίνημα αλλά πιο κάτω στην ζωή σου δεν ξέρεις τι θα γίνει… Δεν μου το είχα να το κάνω γιατί γενικά ήμουν πολύ συνεσταλμένος και δεν ήμουν ο άνθρωπος που θα βγω σε μία κάμερα να μιλήσω ή που θα δεχτεί να βγει πανελληνίως σε ένα κανάλι. Το να πας σε ένα ριάλιτι θέλει κότσια, δεν είναι μια απλή δουλειά γιατί τα ποσοστά είναι εναντίον σου, όχι υπέρ σου για να βγεις κερδισμένος. Έχουμε δει ανθρώπους παγκοσμίως να καταστρέφονται από ριάλιτι ή να απογειώνονται. Παίζεις σε μια ρώσικη ρουλέτα και λες είμαι έτοιμος να δω που θα κάτσει.

Εγώ ήμουν στην Αγγλία τότε κι ένας φίλος μου δήλωσε συμμετοχή. Δεν θα σου πω ότι θα είχα μία παρόμοια καριέρα αλλά σίγουρα θα είχα καταφέρει μαγειρικά να πετύχω κάτι διαφορετικό.»