Ο Άκης Πετρετζίκης δεν μασά τα λόγια του – «Ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία μου»

Άκης Πετρετζίκης

"Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά" παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Άκης Πετρετζίκης στο Happy Day.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άκης Πετρετζίκης στο Happy Day και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην επιστροφή της εβδομαδιαίας του εκπομπής όσο και στην… μεγαλύτερη τηλεοπτική του αμηχανία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την λογική πάντα πως είτε κάνω καλά είτε δεν το κάνω καθόλου. Δεν γίνεται οτιδήποτε φτιάχνεις να είναι επιτυχημένο. Πίσω από την επιτυχία κρύβονται πάρα πολλές αποτυχίες».

«Όταν κάτι δεν πάει καλά εκ των πραγμάτων στεναχωριέμαι. Η αποτυχία είναι κάτι που σε κάνει καλύτερο, δυνατότερο και πρέπει οπωσδήποτε να την αντιμετωπίσεις» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

«Η επιτυχία είναι σχετική γιατί, πριν βγω MasterChef, στα 25 μου είχα πετύχει. Είχα κάνει αυτά που ήθελα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο αγαπημένος σεφ. «Με ένα μέιλ το BBC μου ζήτησε να συμμετάσχω στο Ready Steady Cook. Έπαιξε ρόλο πάρα πολύ ότι είχα κάνει το αντίστοιχο concept , μη πετυχημένο βέβαια στην Ελλάδα. Το είχα κάνει εδώ πέρα, σαν παρουσιαστής και όχι σαν μάγειρας. Εκ των πραγμάτω θεωρώ ότι το πιο αποτυχημένο πρότζεκτ που έχω κάνει στη ζωή μου, μιας και μιλούσαμε για επιτυχίες και αποτυχίες, είναι το Ready Steady Cook. Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά. Τελικά, όμως, μου βγήκε μάλλον σε καλό» συμπλήρωσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση έκανε ο Άκης Πετρετζίκης στο Happy Day…