Ο Άκης Παυλόπουλος καλωσόρισε την Ευλαμπία Ρέβη στην «Ώρα Ελλάδος»

Άκης Παυλόπουλος

Έτσι υποδέχθηκε ο Άκης Παυλόπουλος τη νέα συμπαρουσιάστρια του.

Την πρώτη «καλημέρα» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είπε ο Άκης Παυλόπουλος, το πρωί της Δευτέρας 30 Αυγούστου, στον αέρα του OPEN. Αυτή τη χρονιά, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο γνωστός δημοσιογράφος θα έχει στο πλάι του την Ευλαμπία Ρέβη.

Η δημοσιογράφος του OPEN, που απέσπασε πλήθος θετικών σχολίων στο διαδίκτυο τον μήνα που φεύγει για τον χειρισμό της στο ρεπορτάζ για τις καταστροφικές πυρκαγιές, έτυχε μάλιστα θερμής υποδοχής από τον συμπαρουσιαστή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Παυλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά στην έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής: «Καλημέρα σας κυρία Ευλαμπία Ρέβη! Καλωσήρθατε, καλώς σας δεχόμαστε! Μαζί θα πορευτούμε, εάν δεν το έχεις καταλάβει, αν αντέχεις τους Πυργιώτες μαζί θα πορευτούμε».

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολη η επικαιρότητα μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε να πάρουμε τα διδάγματα που πρέπει να λάβουμε για να μην ξαναέχουμε τέτοιες καταστάσεις. Ήταν δυστυχώς πάρα πολύ έντονα αυτά τα οποία καταγράψαμε. Ελπίζουμε, επιτέλους, να αλλάξουν τα πράγματα» αποκρίθηκε, με τη σειρά της, η Ευλαμπία Ρέβη.